PU Panterprint
Ontdek de unieke Portret Urn in panterprint uit de PU-serie specials door Nadia Gonegaï. Stijlvol gedecoreerd door Manouk Streur, uitgevoerd in Acrylic One, 27,5 cm hoog.
Portret Urn, Panterprint, Persoonlijke Urn, Acrylic One, Uniek, Manouk Streur, Costum, Elegant, Symboliek, Nadia Gonegaï
16750
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16750,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive
 

PU Panterprint

Portret Urn met Panterprint

Een Unieke, Persoonlijke Portret Urn met Stijlvolle Decoratie

In 2019 werd deze unieke Portret Urn gemaakt voor een jonge dame, als onderdeel van de PU (Portret Urn)-serie. Het kunstwerk is uitgevoerd in Acrylic One en gedecoreerd met een gedetailleerde panterprint. De decoratie, inclusief subtiele kleurverlopen, is vakkundig aangebracht door Manouk Streur, wat de urn een bijzondere en elegante uitstraling geeft.

De urn, met een hoogte van circa 27,5 cm, valt op door zijn verfijnde afwerking en zorgvuldige aandacht voor detail. Hoewel een panterprint traditioneel sterk geassocieerd wordt met levendigheid en expressie, is het hier op een ingetogen en stijlvolle manier toegepast, passend bij de jonge dame voor wie de urn werd gemaakt.

De familie heeft aangegeven dat we afbeeldingen van het werk en de details van de pantervlekken mogen delen, maar het tonen van de schaduw van het beeld is uit respect voor hun privacy niet toegestaan. Deze wens wordt uiteraard gerespecteerd, en we zijn trots dat we met deze urn een persoonlijk en stijlvol eerbetoon konden creëren.

Deze Portret Urn is een combinatie van een persoonlijk eerbetoon en een eigentijdse interpretatie van gedenkkunst. De panterprint, vaak gezien als een symbool van kracht, moed en individualiteit, weerspiegelt de persoonlijkheid van de jonge dame op een manier die zowel stijlvol als respectvol is. De zorgvuldige afwerking en decoratie maken deze urn tot een bijzonder stuk binnen de specials van de PU-serie.

Opdracht type:

Portret Urn (PU) – Serie Specials

Formaat:

27,5 cm hoog

Materiaal:

Acrylic One

Kleurstelling:

Panterprint met subtiele kleurverlopen

Jaar:

2019

Oplage:

Uniek exemplaar

Opdrachtgever:

Persoonlijk, familie van de overledene