Bring the Noise
Persoonlijk kunstwerk ter ere van een vijftigjarige verjaardag, het centrale element in de rechthoekige sculptuur is een lijntekening van de jarige zelf.
PolyGonegai kunstwerk, persoonlijk kunstwerk verjaardag, sculptuur Rammstein symbolen, vijfhoek kunst, sculptuur op maat
16817
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16817,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-portfolio-single-template-4,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive
 

Bring the Noise

Bring the Noise

Verjaardagssculptuur in PolyGonegai-stijl

Dit unieke werk werd gemaakt in opdracht van een privé-opdrachtgever ter ere van een vijftigste verjaardag. Het werk “Bring the Noise” is ontworpen volgens de PolyGonegai-methode, waarbij persoonlijke symbolen en patronen een extra dimensie geven aan het verhaal van de jarige. Het centrale element in dit rechthoekige sculptuur is de lijntekening van de jarige zelf, herkenbaar binnen de contouren van een vijfhoek. Elk patroon is zorgvuldig gekozen om een persoonlijke betekenis te hebben, van een tak met aftakkingen die verwijst naar zijn stamboom tot een subtiel verwerkt patroon van de band Rammstein, een van zijn favorieten.

Dit werk, uitgevoerd in Acrylic One en met donkergroene tinten, weerspiegelt niet alleen zijn leven en interesses, maar ook zijn sterke band met familie. Het resultaat is een kunstwerk dat zowel persoonlijk als symbolisch rijk is.

Opdracht type:

PolyGonegai-werk

Formaat:

Ca. 23 x 32 cm

Materiaal:

Acrylic One

Kleurstelling:

Donkergroen

Jaar:

2020

Oplage:

1/1

Opdrachtgever:

Privé